protection
French 
CrawlTrack, webmaster dashboard.
Web analytic, SEO and protection

CrawlProtect, your website safety.
Reinforced protection

Two php/MySQL scripts, free and easy to install
The tools you need to manage and keep control of your site.





diable

CrawlTrack and CrawlProtect support forum

You are not logged in.


#1 03-07-2006 11:48:46

canetti
Membre
Registered: 03-07-2006
Posts: 14

No Error - everything seems to be "ok" but it don´t work!

Hello

the installation was without Errors and i´m sure that i have not made any mistakes but it don´t work! The testcrawler don´t work and yesterday the google bot was on my site but crawltrack shows no results! I´m sure that the php-Code is correctly on my site.

Does anybody know what kind of problem it can be?

Greets canetti

Offline

 

#2 03-07-2006 19:13:59

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2928

Re: No Error - everything seems to be "ok" but it don´t work!

Hello,

Could you please give me your CrawlTrack url (if you don't want to put it in the forum you can use the contact form).


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Offline

 

#3 03-07-2006 21:21:37

canetti
Membre
Registered: 03-07-2006
Posts: 14

Re: No Error - everything seems to be "ok" but it don´t work!

Hi Jidébé,

thanks for your help. Here is the url:

http://www.iceberg.de/index.htm (the .htaccess is correct -> AddType application/x-httpd-php .php .htm)

and here ist one php test-site:

http://www.iceberg.de/test.php

Greets
canetti

Offline

 

#4 03-07-2006 21:53:23

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2928

Re: No Error - everything seems to be "ok" but it don´t work!

Hi,

Ok, there is a problem with the connection to the database.
Please check the content of the crawltrack.php file (it has been created during installation in your crawltrack folder), near lane 68 you will find the connection datas. Sometime, during installation if there is a mistake on connection data, the file is asking you to correct it but the crawltrack file is already created with the wrong values.
That bug will be corrected in the next release coming soon, (with a lot more new features...).

Greets


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Offline

 

#5 03-07-2006 22:34:28

canetti
Membre
Registered: 03-07-2006
Posts: 14

Re: No Error - everything seems to be "ok" but it don´t work!

Hi,

THANK YOU!!! That was correct - during installation i´ve made a mistake with the db-connection datas. Now it works ;-)

Good luck on wednesday: France vs Portugal

I hope we see us in the final on sunday: Germany vs. France

Greets
canetti

Offline

 

#6 03-07-2006 22:37:52

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2928

Re: No Error - everything seems to be "ok" but it don´t work!

I hope so...wink


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Offline

 

#7 04-07-2006 09:01:18

canetti
Membre
Registered: 03-07-2006
Posts: 14

Re: No Error - everything seems to be "ok" but it don´t work!

one tip for the next version: The php-code for the sites is not XHTML 1.0 conform:
- "there is no attribute "border" "
- "end tag for "img" omitted, but OMITTAG NO was specified."

try it with the w3c validator.

Offline

 

#8 04-07-2006 18:38:19

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2928

Re: No Error - everything seems to be "ok" but it don´t work!

Good point, I will have a look at it.


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB