protection
French 
CrawlTrack, webmaster dashboard.
Web analytic, SEO and protection

CrawlProtect, your website safety.
Reinforced protection

Two php/MySQL scripts, free and easy to install
The tools you need to manage and keep control of your site.





diable

CrawlTrack and CrawlProtect support forum

You are not logged in.


#1 09-10-2010 08:35:45

me_suzy
Nouveau membre
Registered: 14-09-2010
Posts: 5

Strange issue

I reinstall crawlprotect. So far so good. I check all the folders and files from crawlprotect directory, and I made them permision 777.

Later, after I restart computer, I open browser and, strange, login didn't work. So, I made some some changes. I enter to database, and at table crawlp_login , I edit the crawlp_user and crawlp_password. I put 0 at crawlp_user and 0 to crawlp_password. I enter to index.php, and I get a new register windows. I put another user name, and another password, and it's working fine. I can see all the injections tentatives,  Badbots, hacking attempts, etc. Even If I not login, seems that CrawlProtect is working very fine in the background.


BUT, after I restart laptop, or maybe the browser, the strange issue apear again. I can't login. So, I have to repeat the process again. To replace with 0 the  crawlp_user and with 0 crawlp_password. Again, a new user, a new password...and it's working fine. I can see all the injections tentatives, Badbots, hacking attempts, etc. And It didn't lost any dates.

So, the problem is only the login. Do I have to replace all the time with 0, and create frequently a new user and pass? Can't be fix this problem?

Last edited by me_suzy (09-10-2010 08:40:07)

Offline

 

#2 09-10-2010 10:41:38

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2859

Re: Strange issue

Hi,

Di you use any special characters in your login or password?

Jean-Denis


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Offline

 

#3 09-10-2010 11:27:00

me_suzy
Nouveau membre
Registered: 14-09-2010
Posts: 5

Re: Strange issue

yes, many special characters smile

Offline

 

#4 09-10-2010 12:15:40

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2859

Re: Strange issue

Hi,

Try with a login & pass using only letters and numbers (upper and lower case).

Jean-Denis


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Offline

 

#5 10-10-2010 12:21:47

me_suzy
Nouveau membre
Registered: 14-09-2010
Posts: 5

Re: Strange issue

working fine now, thank you. I should write a password without special characters from the beginning wink

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB