protection
French 
CrawlTrack, webmaster dashboard.
Web analytic, SEO and protection

CrawlProtect, your website safety.
Reinforced protection

Two php/MySQL scripts, free and easy to install
The tools you need to manage and keep control of your site.





diable

CrawlTrack and CrawlProtect support forum

You are not logged in.


#1 29-11-2009 00:43:47

jschembri
Membre
Registered: 19-11-2009
Posts: 26

crawlprotect1.2

Hi

I installed crawlprotect 1.2 and after login there was no logout button.  You should put one

On the 1.1 previous version index.php page I found the following iframe injection:

[iframe src="http://gtwdnsglobe.org/" width="2" height="4"][/iframe]

How is this possible?

I am going to CHMOD 400 the ver 1.2 index.php

Offline

 

#2 29-11-2009 02:00:04

jschembri
Membre
Registered: 19-11-2009
Posts: 26

Re: crawlprotect1.2

I installed crawlprotect on two of my other sites and one site gave the following warnings when I URL to login page:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/..../public_html/crawlprotect/index.php:1) in /home/.../public_html/crawlprotect/index.php on line 20

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/.../public_html/crawlprotect/index.php:1) in /home/...../public_html/crawlprotect/index.php on line 20

After I login I still get the second message only:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/...../public_html/crawlprotect/index.php:1) in /home/..../public_html/crawlprotect/index.php on line 20

Please advise

Offline

 

#3 29-11-2009 06:27:23

jschembri
Membre
Registered: 19-11-2009
Posts: 26

Re: crawlprotect1.2

Hi

I installed crawlprotect 1.2.1 on all my sites and it appears to be working quite well.

On two of my sites that had showed empty box for pie graph and countries on V1.1.1 now shows nothing

On my site that did show pie graph and countries on V1.1.1 now also shows nothing

It looks as if this graph was completely removed as I know it did work on one of my sites.

I really like the graph as it gives me an idea from where all these hackers come from

Please comment on why this is happening now?

Thanks

Offline

 

#4 29-11-2009 11:04:42

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2928

Re: crawlprotect1.2

Hi,

Could please check the content of your  country.php file, I would like to know if there is some issues on the file updating.
The graph is normally present if there is data collected.

Jean-Denis


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Online

 

#5 29-11-2009 19:14:46

jschembri
Membre
Registered: 19-11-2009
Posts: 26

Re: crawlprotect1.2

Hi

This is content of my country.php

<?php
$countryserialize='a:1:{s:6:"Canada";i:3;}';
?>

Offline

 

#6 29-11-2009 19:24:43

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2928

Re: crawlprotect1.2

Hi,

I have found a small mistake in my file and so the graph will be displayed only when there is at list 2 different countries.
In your case until now there is only one country so it's why the graph is not displayed.
I will corrected that in the next release.

Jean-Denis


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Online

 

#7 29-11-2009 19:42:34

jschembri
Membre
Registered: 19-11-2009
Posts: 26

Re: crawlprotect1.2

Hi

I looked at my other website that had 3 countries but I only got empty box as before

---------------------------------
x Origin




---------------------------------

This was the country.php info

<?php
$countryserialize='a:3:{s:18:"Russian Federation";i:2;s:6:"Canada";i:7;s:13:"United States";i:9;}';
?>

Please advise

Offline

 

#8 29-11-2009 23:11:28

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2928

Re: crawlprotect1.2

Hi,

I you try to display only the graph image (right clic, display the image) did you get any error message?

Jean-Denis


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Online

 

#9 30-11-2009 02:21:50

jschembri
Membre
Registered: 19-11-2009
Posts: 26

Re: crawlprotect1.2

Hi

I do not get any error message, nothing happens

Offline

 

#10 30-11-2009 02:23:48

jschembri
Membre
Registered: 19-11-2009
Posts: 26

Re: crawlprotect1.2

If graph cannot be display can you at least display a list of countries with their percentage
This would still be very helpful

Offline

 

#11 30-11-2009 22:01:05

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2928

Re: crawlprotect1.2

Hi,

The choice between graph or list display will be implemented in the next release.

Jean-Denis


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Online

 

#12 01-12-2009 09:32:41

jschembri
Membre
Registered: 19-11-2009
Posts: 26

Re: crawlprotect1.2

Hi

Look forward to your next release.

When you release a new version, is it possible to also have a text file that shows what pages have changed and what pages have remained the same.

This would help in the upgrading process

Thanks

Offline

 

#13 05-12-2009 01:06:50

jschembri
Membre
Registered: 19-11-2009
Posts: 26

Re: crawlprotect1.2

Hi Jean-Denis

I keep getting these errors from my graphs/error_log which is no doubt preventing the graph from being displayed:

[04-Dec-2009 03:12:26] PHP Warning:  arsort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/.../public_html/mydomain.net/crawlprotect/graphs/origine-graph.php on line 25
[04-Dec-2009 03:12:26] PHP Warning:  array_sum() [<a href='function.array-sum'>function.array-sum</a>]: The argument should be an array in /home/.../public_html/mydomain.net/crawlprotect/graphs/origine-graph.php on line 26
[04-Dec-2009 03:12:26] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/.../public_html/mydomain.net/crawlprotect/graphs/origine-graph.php on line 29
[04-Dec-2009 03:17:42] PHP Warning:  arsort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/.../public_html/mydomain.net/crawlprotect/graphs/origine-graph.php on line 25
[04-Dec-2009 03:17:42] PHP Warning:  array_sum() [<a href='function.array-sum'>function.array-sum</a>]: The argument should be an array in /home/.../public_html/mydomain.net/crawlprotect/graphs/origine-graph.php on line 26
[04-Dec-2009 03:17:42] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/.../public_html/mydomain.net/crawlprotect/graphs/origine-graph.php on line 29
[04-Dec-2009 09:52:24] PHP Warning:  arsort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/.../public_html/mydomain.net/crawlprotect/graphs/origine-graph.php on line 25
[04-Dec-2009 09:52:24] PHP Warning:  array_sum() [<a href='function.array-sum'>function.array-sum</a>]: The argument should be an array in /home/.../public_html/mydomain.net/crawlprotect/graphs/origine-graph.php on line 26
[04-Dec-2009 09:52:24] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/.../public_html/mydomain.net/crawlprotect/graphs/origine-graph.php on line 29

Please advise what is happening and if it can be fixed

Thanks

Joe

Offline

 

#14 05-12-2009 10:14:58

Jidébé
Administrateur
Registered: 30-10-2005
Posts: 2928

Re: crawlprotect1.2

Hi Joe,

I will send you by email the next release (1-3-0), please test it and keep me inform.

Jean-Denis


CrawlTrack & CrawlProtect developer

Online

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB