english  french  spanish  german  turkish  dutch  russian  bulgarian   italian  

Welkom op de CrawlTrack demonstratie pagina. Dit script is een fantastische tool voor webmasters, zal het u toestaan om uw site het aantal bezoekers te verhogen beheren. De demo zal u helpen om de macht van CrawlTrack ontdekken, zult u snel worden overwonnen. Waarom bent u wachten om CrawlTrack gebruiken?

CrawlTrack Webmaster dashboard


bug.png Willow

Geselecteerde datum:  25/03/2013 ---> 02/04/2013

Laatste berekening: 02:21
Login 


User agent Gebruiker
Willow Internet Crawler by Twotrees V2.1 Twotrees

Er is nog geen crawler bezoek waargenomen.


They support CrawlTrack:
4 mysql query 0.039 s

De pagina die u zoekt is een onderdeel van de online demo van CrawlTrack script. Dat script wordt gebruikt door webmasters over de hele wereld om hen te helpen bij het ​​beheer van hun site en zoekmachine te optimaliseren . Het script is het geven van informatie over bezoekers , crawlers , indexering in de zoekmachines en het is ook in staat om tal van hack-poging geblokkeerd

Meer informatie over CrawlTrack

Waarom vindt u web analytics ? op de CrawlTrack demo

De CrawlTrack demo pagina die u zoekt toont statistieken over web analytics. Misschien web analytics is de naam van een pagina van mijn site of van een crawler . web analytics . kan ook een sleutelwoord gebruikt door een bezoeker van mijn site te vinden Dit is de kracht van CrawlTrack , zoveel dingen als web analytics worden gevolgd en het script zal u alle informatie die u nodig heeft . Het is niet alleen een Web Analytics script , zoals Google Analytics , AWstats , phpMyVisites of Piwik , maar het is een complete tool. Met CrawlTrack u informatie die de anderen niet in staat zijn om te geven te krijgen . Voor elke aanvraag op uw site , CrawlTrack zal de URL controleren en zoek naar de aanwezigheid van link naar een andere site in de URL, bijvoorbeeld u zou kunnen hebben .
www.yoursite.com/index.php?site=http://www.badsite.com/index.php?bad=web analytics
In dat geval zal dit worden gedetecteerd als een code injectie pogingen en als je set- up CrawlTrack om de aanvallen te blokkeren , zal de bezoeker (vaak een crawler ) worden doorgestuurd naar een waarschuwing pagina . Met CrawlTrack u een detailoverzicht van de crawler te krijgen (als web analytics ) op uw site Crawlers bezoekt tellen voor meer dan 85 % van de hits op www.Crawltrack.net ; . sommige zijn nuttig , andere veel minder en zelfs gevaarlijk ( 30 % zijn hackpogingen op www.crawltrack . netto) U kunt ook naar de pagina spreken over web analytics. Je zult in staat zijn om te weten dat uw site is te vinden in zoekmachine met dat trefwoord zijn: web analytics . kan ook een sleutelwoord gebruikt door een bezoeker van mijn site te vinden Dit is de kracht van CrawlTrack , zoveel dingen als web analytics Uw website wordt gesproken over web analytics en de twee laatsten over CrawlProtect is een echte gard voor uw gegevens

U vindt er ook op de CrawlTrack demo veel meer informatie

U kunt ook naar de pagina spreken over préfixe des tables CrawlProtect of waarom niet aan de ene over mysql error maar er is ook een spreken van inurl:/view/index.shtml texas. In ieder geval is het ook mogelijk om informatie over te zien allintext: [ phpinfo ] [ php.ini ] [ cpu ] [ mem ] [ users ], of waarom niet inurl viewerframe mode en als je echt leuk vindt, hier gaan inurl:"ViewerFrame?Mode=" の家. Op het einde zul je misschien ook wel net als die pagina op inurl:id= & intext:Warning: mysql_fetch_array() & site : fr en de twee laatsten over intitle:r57shell+uname of over inurl:"paypal.txt"
Op het einde zul je misschien ook wel net als die pagina op allintext: [ phpinfo ] [ php.ini ] [ cpu ] [ mem ] [ users ] In ieder geval is het ook mogelijk om informatie over te zien inurl:"paypal.txt" of over inurl:id= & intext:Warning: mysql_fetch_array() & site : fr. Op het einde zul je misschien ook wel net als die pagina op préfixe des tables CrawlProtect, en als je echt leuk vindt, hier gaan inurl viewerframe mode en de twee laatsten over inurl:"ViewerFrame?Mode=" の家. of waarom niet intitle:r57shell+uname of waarom niet aan de ene over mysql error maar er is ook een spreken van inurl:/view/index.shtml texasGebruik CrawlTrack te weten uw producten en diensten aan duizenden webmasters.