english  french  spanish  german  turkish  dutch  russian  bulgarian   italian  

Добре дошли на демонстрацията страница CrawlTrack. Този сценарий е страхотна инструмент за уебмастъри, тя ще ви позволи да поддържате сайта си за увеличаване на броя на посетителите. Демото ще ви помогне да откриете силата на CrawlTrack, ще бъде бързо завладява. Защо да чакате да се използва CrawlTrack?

CrawlTrack Табло на уебмастъра


bug.png FyberSpider

Отчет за:  Април 2013

back play endСтраницата е кеширана на: 01:45
Логин 
User agent или IP Ползватели
FyberSpider/1.3 (http://www.fybersearch.com/fyberspider.php) FyberSearch

graph

Всичко посещения Брой разгледани страници Процент на посетени страници
1 1 0%

go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go graph
 

Подробности за посещенията

Честота на посещенията
  / 1 01/04/2013
3:09
01/04/2013
3:09
?

Те подкрепят CrawlTrack:
1 mysql query 0.051 s

Страницата, която търсите, е част от онлайн демо на CrawlTrack скрипт . този скрипт се използва от уебмастъри по целия свят, за да им помогне да управлявате своя сайт и търсачката го оптимизират . Сценарият се дава информация за посетители, роботи , индексация в търсачката и тя също е в състояние да блокира многобройни хакерски атаки .

Научете повече за CrawlTrack

Защо можете да намерите php script ? на демото CrawlTrack

В демо страницата CrawlTrack търсите показва статистики за php script. Може би php script е името на една страница от моя сайт или на робота . php script . също може да бъде дадена ключова дума , използвана от един посетител да намерите моя сайт Това е мощта на CrawlTrack , толкова много неща като php script се проследяват , а сценарият ще ви даде всички информации, които се нуждаете. Това е не само един скрипт Web Analytics като Google Analytics , AWStats , phpMyVisites или Piwik , но това е цялостен инструмент . С CrawlTrack вие ще получите информации , че всички останали са в състояние да даде. За всяко искане за вашия сайт, CrawlTrack ще провери адреса и за наличие на връзка към друг сайт вътре в URL адреса изглежда например бихте могли да имат : .
www.yoursite.com/index.php?site=http://www.badsite.com/index.php?bad=php script
В този случай това ще бъде открит като код инжекция опити и ако сте задали - нагоре CrawlTrack да блокира атаките , посетителят (често верижен ), ще бъдете пренасочени към страницата на сигнал . С CrawlTrack вие ще получите подробен изглед на робота (като php script ) дейността на вашия сайт роботите посещения броят за повече от 85 % от хитовете на www.Crawltrack.net ; . някои от тях са полезни , други далеч по-малко и дори опасно (30% са хакерски опити върху www.crawltrack . нето) Можете също да отидете на страницата говори за php script. Вие ще бъдете в състояние да се знае , че вашият сайт е да намерите в търсачката с тази ключова дума : php script . също може да бъде дадена ключова дума , използвана от един посетител да намерите моя сайт Това е мощта на CrawlTrack , толкова много неща като php script Вашият сайт се говори за php script и Последните два за CrawlProtect е истински Gard за вашите адреси

Тук ще намерите също на CrawlTrack демо много повече информация

Можете също да отидете на страницата говори за inurl:"viewermode?mode=motion" или защо не на един за inurl/:view.shtml Dorm , но има и едно говорене на inurl:(/FCKeditor/editor/filemanager/connectors/). Както и да е , че е възможно също така да видите информация за inurl:login.aspsite:pk, или защо не intitle:index..of/facebook и ако наистина го харесва , отидете тук intitle:r57shell+uname. В края на краищата вие ще може също така страница на marché de Nidshiki и Последните два за http://sn145w.snt145.mail.live.com/default.aspx или за inurl /showcam.php camid
В края на краищата вие ще може също така страница на inurl:login.aspsite:pk Както и да е , че е възможно също така да видите информация за inurl /showcam.php camid или за marché de Nidshiki. В края на краищата вие ще може също така страница на inurl:"viewermode?mode=motion", и ако наистина го харесва , отидете тук intitle:index..of/facebook и Последните два за intitle:r57shell+uname. или защо не http://sn145w.snt145.mail.live.com/default.aspx или защо не на един за inurl/:view.shtml Dorm , но има и едно говорене на inurl:(/FCKeditor/editor/filemanager/connectors/)Използвайте CrawlTrack, за да представите Вашите продукти и услуги на хиляди уебмастъри.