english  french  spanish  german  turkish  dutch  russian  bulgarian   italian  

Добре дошли на демонстрацията страница CrawlTrack. Този сценарий е страхотна инструмент за уебмастъри, тя ще ви позволи да поддържате сайта си за увеличаване на броя на посетителите. Демото ще ви помогне да откриете силата на CrawlTrack, ще бъде бързо завладява. Защо да чакате да се използва CrawlTrack?

CrawlTrack Табло на уебмастъра


bug.png YodaoBot

Отчет за:  Вторник 02/04/2013

back play endСтраницата е кеширана на: 21:20
Логин 
User agent или IP Ползватели
Mozilla/5.0 (compatible; YodaoBot/1.0; http://www.yodao.com/help/webmaster/spider/; ) Yodao

graph

Всичко посещения Брой разгледани страници Процент на посетени страници
7 1 0%

go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go graph
 

Подробности за посещенията

Честота на посещенията
  / 7 02/04/2013
0:19
02/04/2013
16:41
2hr 43mn 41s

Те подкрепят CrawlTrack:
1 mysql query 0.049 s

Страницата, която търсите, е част от онлайн демо на CrawlTrack скрипт . този скрипт се използва от уебмастъри по целия свят, за да им помогне да управлявате своя сайт и търсачката го оптимизират . Сценарият се дава информация за посетители, роботи , индексация в търсачката и тя също е в състояние да блокира многобройни хакерски атаки .

Научете повече за CrawlTrack

Защо можете да намерите php script ? на демото CrawlTrack

В демо страницата CrawlTrack търсите показва статистики за php script. Може би php script е името на една страница от моя сайт или на робота . php script . също може да бъде дадена ключова дума , използвана от един посетител да намерите моя сайт Това е мощта на CrawlTrack , толкова много неща като php script се проследяват , а сценарият ще ви даде всички информации, които се нуждаете. Това е не само един скрипт Web Analytics като Google Analytics , AWStats , phpMyVisites или Piwik , но това е цялостен инструмент . С CrawlTrack вие ще получите информации , че всички останали са в състояние да даде. За всяко искане за вашия сайт, CrawlTrack ще провери адреса и за наличие на връзка към друг сайт вътре в URL адреса изглежда например бихте могли да имат : .
www.yoursite.com/index.php?site=http://www.badsite.com/index.php?bad=php script
В този случай това ще бъде открит като код инжекция опити и ако сте задали - нагоре CrawlTrack да блокира атаките , посетителят (често верижен ), ще бъдете пренасочени към страницата на сигнал . С CrawlTrack вие ще получите подробен изглед на робота (като php script ) дейността на вашия сайт роботите посещения броят за повече от 85 % от хитовете на www.Crawltrack.net ; . някои от тях са полезни , други далеч по-малко и дори опасно (30% са хакерски опити върху www.crawltrack . нето) Можете също да отидете на страницата говори за php script. Вие ще бъдете в състояние да се знае , че вашият сайт е да намерите в търсачката с тази ключова дума : php script . също може да бъде дадена ключова дума , използвана от един посетител да намерите моя сайт Това е мощта на CrawlTrack , толкова много неща като php script Вашият сайт се говори за php script и Последните два за CrawlProtect е истински Gard за вашите адреси

Тук ще намерите също на CrawlTrack демо много повече информация

Можете също да отидете на страницата говори за in view index shtml или защо не на един за "/admin_login.asp" , но има и едно говорене на nurl:Portals/0/. Както и да е , че е възможно също така да видите информация за philippines+intitle:”live view / – axis” | inurl:view/view.shtml^, или защо не sn126w snt126 mail live default ทำไง и ако наистина го харесва , отидете тук c99 php shell. В края на краищата вие ще може също така страница на inurl:top10.php?cat= и Последните два за cgistart? page=single или за intitle:"live view /-axis"
В края на краищата вие ще може също така страница на philippines+intitle:”live view / – axis” | inurl:view/view.shtml^ Както и да е , че е възможно също така да видите информация за intitle:"live view /-axis" или за inurl:top10.php?cat=. В края на краищата вие ще може също така страница на in view index shtml, и ако наистина го харесва , отидете тук sn126w snt126 mail live default ทำไง и Последните два за c99 php shell. или защо не cgistart? page=single или защо не на един за "/admin_login.asp" , но има и едно говорене на nurl:Portals/0/Използвайте CrawlTrack, за да представите Вашите продукти и услуги на хиляди уебмастъри.