english  french  spanish  german  turkish  dutch  russian  bulgarian   italian  

Добре дошли на демонстрацията страница CrawlTrack. Този сценарий е страхотна инструмент за уебмастъри, тя ще ви позволи да поддържате сайта си за увеличаване на броя на посетителите. Демото ще ви помогне да откриете силата на CrawlTrack, ще бъде бързо завладява. Защо да чакате да се използва CrawlTrack?

CrawlTrack Табло на уебмастъра


bug.png YodaoBot

Отчет за:  Вторник 02/04/2013

back play endСтраницата е кеширана на: 21:20
Логин 
User agent или IP Ползватели
Mozilla/5.0 (compatible; YodaoBot/1.0; http://www.yodao.com/help/webmaster/spider/; ) Yodao

graph

Всичко посещения Брой разгледани страници Процент на посетени страници
7 1 0%

go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go graph
 

Подробности за посещенията

Честота на посещенията
  / 7 02/04/2013
0:19
02/04/2013
16:41
2hr 43mn 41s

Те подкрепят CrawlTrack:
1 mysql query 0.04 s

Страницата, която търсите, е част от онлайн демо на CrawlTrack скрипт . този скрипт се използва от уебмастъри по целия свят, за да им помогне да управлявате своя сайт и търсачката го оптимизират . Сценарият се дава информация за посетители, роботи , индексация в търсачката и тя също е в състояние да блокира многобройни хакерски атаки .

Научете повече за CrawlTrack

Защо можете да намерите web analytics ? на демото CrawlTrack

В демо страницата CrawlTrack търсите показва статистики за web analytics. Може би web analytics е името на една страница от моя сайт или на робота . web analytics . също може да бъде дадена ключова дума , използвана от един посетител да намерите моя сайт Това е мощта на CrawlTrack , толкова много неща като web analytics се проследяват , а сценарият ще ви даде всички информации, които се нуждаете. Това е не само един скрипт Web Analytics като Google Analytics , AWStats , phpMyVisites или Piwik , но това е цялостен инструмент . С CrawlTrack вие ще получите информации , че всички останали са в състояние да даде. За всяко искане за вашия сайт, CrawlTrack ще провери адреса и за наличие на връзка към друг сайт вътре в URL адреса изглежда например бихте могли да имат : .
www.yoursite.com/index.php?site=http://www.badsite.com/index.php?bad=web analytics
В този случай това ще бъде открит като код инжекция опити и ако сте задали - нагоре CrawlTrack да блокира атаките , посетителят (често верижен ), ще бъдете пренасочени към страницата на сигнал . С CrawlTrack вие ще получите подробен изглед на робота (като web analytics ) дейността на вашия сайт роботите посещения броят за повече от 85 % от хитовете на www.Crawltrack.net ; . някои от тях са полезни , други далеч по-малко и дори опасно (30% са хакерски опити върху www.crawltrack . нето) Можете също да отидете на страницата говори за web analytics. Вие ще бъдете в състояние да се знае , че вашият сайт е да намерите в търсачката с тази ключова дума : web analytics . също може да бъде дадена ключова дума , използвана от един посетител да намерите моя сайт Това е мощта на CrawlTrack , толкова много неща като web analytics Вашият сайт се говори за web analytics и Последните два за CrawlProtect е истински Gard за вашите адреси

Тук ще намерите също на CrawlTrack демо много повече информация

Можете също да отидете на страницата говори за allinurl:"shop";"php";"id" или защо не на един за inurl:indexframe.shtml "seguridad" , но има и едно говорене на intitle:"netcam live image" argentina. Както и да е , че е възможно също така да видите информация за inurl /view/index.shtml hotel room, или защо не inurl:.php intitle:- boff 1.0 intext и ако наистина го харесва , отидете тук ViewerFrame?Mode= toilet. В края на краищата вие ще може също така страница на wswin download и Последните два за allinurl:webadmin.php или за sn117w snt117 mail live
В края на краищата вие ще може също така страница на inurl /view/index.shtml hotel room Както и да е , че е възможно също така да видите информация за sn117w snt117 mail live или за wswin download. В края на краищата вие ще може също така страница на allinurl:"shop";"php";"id", и ако наистина го харесва , отидете тук inurl:.php intitle:- boff 1.0 intext и Последните два за ViewerFrame?Mode= toilet. или защо не allinurl:webadmin.php или защо не на един за inurl:indexframe.shtml "seguridad" , но има и едно говорене на intitle:"netcam live image" argentinaИзползвайте CrawlTrack, за да представите Вашите продукти и услуги на хиляди уебмастъри.