english  french  spanish  german  turkish  dutch  russian  bulgarian   italian  

Добре дошли на демонстрацията страница CrawlTrack. Този сценарий е страхотна инструмент за уебмастъри, тя ще ви позволи да поддържате сайта си за увеличаване на броя на посетителите. Демото ще ви помогне да откриете силата на CrawlTrack, ще бъде бързо завладява. Защо да чакате да се използва CrawlTrack?

CrawlTrack Табло на уебмастъра


bug.png ScoutJet

Отчет за:  Вторник 02/04/2013

back play endСтраницата е кеширана на: 18:40
Логин 
User agent или IP Ползватели
ScoutJet ScoutJet

graph

Всичко посещения Брой разгледани страници Процент на посетени страници
2 2 0%

go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go graph
 

Подробности за посещенията

Честота на посещенията
  /infoseo.php 1 02/04/2013
11:40
02/04/2013
11:40
?
  /reputation.php 1 02/04/2013
11:40
02/04/2013
11:40
?

Те подкрепят CrawlTrack:
1 mysql query 0.071 s

Страницата, която търсите, е част от онлайн демо на CrawlTrack скрипт . този скрипт се използва от уебмастъри по целия свят, за да им помогне да управлявате своя сайт и търсачката го оптимизират . Сценарият се дава информация за посетители, роботи , индексация в търсачката и тя също е в състояние да блокира многобройни хакерски атаки .

Научете повече за CrawlTrack

Защо можете да намерите php and MySQL expert ? на демото CrawlTrack

В демо страницата CrawlTrack търсите показва статистики за php and MySQL expert. Може би php and MySQL expert е името на една страница от моя сайт или на робота . php and MySQL expert . също може да бъде дадена ключова дума , използвана от един посетител да намерите моя сайт Това е мощта на CrawlTrack , толкова много неща като php and MySQL expert се проследяват , а сценарият ще ви даде всички информации, които се нуждаете. Това е не само един скрипт Web Analytics като Google Analytics , AWStats , phpMyVisites или Piwik , но това е цялостен инструмент . С CrawlTrack вие ще получите информации , че всички останали са в състояние да даде. За всяко искане за вашия сайт, CrawlTrack ще провери адреса и за наличие на връзка към друг сайт вътре в URL адреса изглежда например бихте могли да имат : .
www.yoursite.com/index.php?site=http://www.badsite.com/index.php?bad=php and MySQL expert
В този случай това ще бъде открит като код инжекция опити и ако сте задали - нагоре CrawlTrack да блокира атаките , посетителят (често верижен ), ще бъдете пренасочени към страницата на сигнал . С CrawlTrack вие ще получите подробен изглед на робота (като php and MySQL expert ) дейността на вашия сайт роботите посещения броят за повече от 85 % от хитовете на www.Crawltrack.net ; . някои от тях са полезни , други далеч по-малко и дори опасно (30% са хакерски опити върху www.crawltrack . нето) Можете също да отидете на страницата говори за php and MySQL expert. Вие ще бъдете в състояние да се знае , че вашият сайт е да намерите в търсачката с тази ключова дума : php and MySQL expert . също може да бъде дадена ключова дума , използвана от един посетител да намерите моя сайт Това е мощта на CrawlTrack , толкова много неща като php and MySQL expert Вашият сайт се говори за php and MySQL expert и Последните два за CrawlProtect е истински Gard за вашите адреси

Тук ще намерите също на CrawlTrack демо много повече информация

Можете също да отидете на страницата говори за inurl:viewerfame?mode= или защо не на един за "index of /" paypal.txt , но има и едно говорене на :inurl:/providers/htmleditorproviders/fck/fcklinkgallery.aspx. Както и да е , че е възможно също така да видите информация за inurl:view/index.shtml pub , или защо не undiscoveredpwds naughtyamerica и ако наистина го харесва , отидете тук intitle:"my webcamxp server!" inurl:":8080". В края на краищата вие ще може също така страница на 192.168.2.2/view/index.shtml и Последните два за tori500.lessonofpassion.com password или за iminentsetup eliminar
В края на краищата вие ще може също така страница на inurl:view/index.shtml pub Както и да е , че е възможно също така да видите информация за iminentsetup eliminar или за 192.168.2.2/view/index.shtml. В края на краищата вие ще може също така страница на inurl:viewerfame?mode=, и ако наистина го харесва , отидете тук undiscoveredpwds naughtyamerica и Последните два за intitle:"my webcamxp server!" inurl:":8080". или защо не tori500.lessonofpassion.com password или защо не на един за "index of /" paypal.txt , но има и едно говорене на :inurl:/providers/htmleditorproviders/fck/fcklinkgallery.aspxИзползвайте CrawlTrack, за да представите Вашите продукти и услуги на хиляди уебмастъри.