english  french  spanish  german  turkish  dutch  russian  bulgarian   italian  

Добре дошли на демонстрацията страница CrawlTrack. Този сценарий е страхотна инструмент за уебмастъри, тя ще ви позволи да поддържате сайта си за увеличаване на броя на посетителите. Демото ще ви помогне да откриете силата на CrawlTrack, ще бъде бързо завладява. Защо да чакате да се използва CrawlTrack?

CrawlTrack Табло на уебмастъраgroup.png Входни страници: /crawlprotect/documentation.php  Входни страници

Отчет за:  Март 2013

back play endСтраницата е кеширана на: 15:44
Логин 

 
Ключови думи Позиция
в Google
Произход на посещенията
Ask Baidu Google Bing Yahoo
(not provided) 2 - - 9 - -
crawltrack bot check - - 1 - -
CrawlProtect 2 - - 1 - -

Те подкрепят CrawlTrack:
8 mysql query 0.126 s

Страницата, която търсите, е част от онлайн демо на CrawlTrack скрипт . този скрипт се използва от уебмастъри по целия свят, за да им помогне да управлявате своя сайт и търсачката го оптимизират . Сценарият се дава информация за посетители, роботи , индексация в търсачката и тя също е в състояние да блокира многобройни хакерски атаки .

Научете повече за CrawlTrack

Защо можете да намерите php and MySQL expert ? на демото CrawlTrack

В демо страницата CrawlTrack търсите показва статистики за php and MySQL expert. Може би php and MySQL expert е името на една страница от моя сайт или на робота . php and MySQL expert . също може да бъде дадена ключова дума , използвана от един посетител да намерите моя сайт Това е мощта на CrawlTrack , толкова много неща като php and MySQL expert се проследяват , а сценарият ще ви даде всички информации, които се нуждаете. Това е не само един скрипт Web Analytics като Google Analytics , AWStats , phpMyVisites или Piwik , но това е цялостен инструмент . С CrawlTrack вие ще получите информации , че всички останали са в състояние да даде. За всяко искане за вашия сайт, CrawlTrack ще провери адреса и за наличие на връзка към друг сайт вътре в URL адреса изглежда например бихте могли да имат : .
www.yoursite.com/index.php?site=http://www.badsite.com/index.php?bad=php and MySQL expert
В този случай това ще бъде открит като код инжекция опити и ако сте задали - нагоре CrawlTrack да блокира атаките , посетителят (често верижен ), ще бъдете пренасочени към страницата на сигнал . С CrawlTrack вие ще получите подробен изглед на робота (като php and MySQL expert ) дейността на вашия сайт роботите посещения броят за повече от 85 % от хитовете на www.Crawltrack.net ; . някои от тях са полезни , други далеч по-малко и дори опасно (30% са хакерски опити върху www.crawltrack . нето) Можете също да отидете на страницата говори за php and MySQL expert. Вие ще бъдете в състояние да се знае , че вашият сайт е да намерите в търсачката с тази ключова дума : php and MySQL expert . също може да бъде дадена ключова дума , използвана от един посетител да намерите моя сайт Това е мощта на CrawlTrack , толкова много неща като php and MySQL expert Вашият сайт се говори за php and MySQL expert и Последните два за CrawlProtect е истински Gard за вашите адреси

Тук ще намерите също на CrawlTrack демо много повече информация

Можете също да отидете на страницата говори за inurl:"webcam.html" intitle:"Live NetSnap Cam-Server feed" intitle:"Live или защо не на един за powered by opencart , но има и едно говорене на allintitle:Antichat Shell. Както и да е , че е възможно също така да видите информация за inurl:administrator/components/com_expose/uploadimg.php, или защо не « intitle:"Live View / - AXIS" » и ако наистина го харесва , отидете тук c99shell powered by admin. В края на краищата вие ще може също така страница на allintitle:"network camera networkcamera" и Последните два за inurl: "addurl.php" или за inurl /view/index.shtml korea
В края на краищата вие ще може също така страница на inurl:administrator/components/com_expose/uploadimg.php Както и да е , че е възможно също така да видите информация за inurl /view/index.shtml korea или за allintitle:"network camera networkcamera". В края на краищата вие ще може също така страница на inurl:"webcam.html" intitle:"Live NetSnap Cam-Server feed" intitle:"Live , и ако наистина го харесва , отидете тук « intitle:"Live View / - AXIS" » и Последните два за c99shell powered by admin. или защо не inurl: "addurl.php" или защо не на един за powered by opencart , но има и едно говорене на allintitle:Antichat ShellИзползвайте CrawlTrack, за да представите Вашите продукти и услуги на хиляди уебмастъри.